Prolog

05.06.2008 15:15

 


"Má paní co si přejete?"

"Chci vystoupit před své věrné služebníky. Už se nebudu schovávat," řekla temně žena, nebo snad dívka, zahalená v černém kápí.

"Paní?"

"Ano, Voldemorte, dnes se všichni dozví kdo je tu vládcem," řekla temně a otočila se k oknu, "Dnes předstoupím před své věrné Smrtijedi, které jsi tak dobře opatroval, než jsem se stala plnoletou kouzelnicí. Nyní nastoupím na místo své matky. Začnu tam kde ona skončila a u nohou mi bude klečet celý svět"

"Jak si přejete paní," odešel Voldemort se skloněnou hlavou.

 

"Smrtijedi. Dnes nadešel den, na který jsme všichni čekali! Vrátila se nám naše královna! Nástupkyně Sereny. Její dcera Laestriel!" rozlehl se Voldemortův hlas sálem plným Smrtijedů a vedle Voldemort se objevila dívka. Z řad Smrtijedů se ozvali souhlasné zabručení, ale i nesouhlasy.

"Tahle holčička nám chce rozkazovat?" vykřikl jeden z nich a ostatní se k němu přidali, ale jen do doby, než z hůlky Laestriel vyšvihl záblesk (jakej záblesk má Adava?) a muž byl umlčen.

"Ještě nějaké námitky?" otočila se ke zbytku Smrtijedů, kteří jen zakroutili hlavou. Došlo jim, že i když je jejich paní mladičká, skrývá se v ní mnoho sil a zla, které by dokázalo zabýt je všechny.

"Dobrá.Na zítra svolávám poradu těch nejvěrnějších, abychom zaútočili na Brumbála. Teď mě omluvte," pronesla stejně temným hlasem jako předtím a zase zmizela.

 

—————

Zpět