Jdu za tebou má lásko...

05.06.2008 15:46

malinkej preslash


Přístupnost: +12

Pár: Draco/Harry

Pozn.: depresivní

Říkám si - proč? Proč se to všechno muselo stát? Proč jsme nemohli být šťastný? Proč, Harry? Proč nám to ti tupci museli všechno zkazit? Já tě miloval! Ano, miloval víc než kohokoliv dřív. A oni mi tě vzali… Zabili tě. Kdybych mohl, taky je zabiji. Ale já nemůžu. Nemůžu!

Draco Malfoy seděl ve své Azkabanské cele. Jako všechny předchozí dny nedělal nic jiného, než že se díval do prázdna. Odmítal jakékoliv jídlo a návštěvy. Chtěl umřít. Umřít, a nebo se pomstit těm, co mu ho vzali.

Ach bože, Harry. Proč to takhle muselo skončit? Proč jsi umřel, zrovna když jsem tě poznal? Jak já nenávidím toho hajzla, co tě zabil.

"Slyšíš? Nenávidím tě, Severusi Snape!" zakřičel do ticha a rozplakal se.

Slzy mu tekly po tváři, ale on je nevnímal. Jen seděl a plakal. Přál si, aby bylo všechno jinak. Aby byl šťastný se svým milencem. Aby zas byli zpátky v chatě na kraji lesa, kde si užili tolik krásných chvil.

Ale nebylo jim to dopřáno. Ani jednomu. Všichni se stavěli proti jejich lásce. Ano všichni! I ta mudlovská šmejdka se svým zrzavým přítelem se k Harrymu a němu otočili zády.

Nikdy jim nebylo přáno být spolu. Nikdo to nechtěl povolit. Nikdo! Nikdo!!!

"Zakázaná láska. Tohle se nesmí," říkávali jim lidé, ale oni je neposlouchali.

Harry, kdybychom je poslechli! Mohl jsi žít! Nebyly bychom spolu, ale aspoň bys byl! Harry, lásko.

Draco dál seděl na posteli se skrčenýma nohama. Jen když mu donesli večeři, vzhlédl, ale hned zas odvrátil pohled od azkabanských strážných, kteří z něj vysávali život.

Harry, už tu bez tebe nemůžu žít. Už nechci chodit po zemi, když nemůžu být s tebou. Odpusť, ale jdu za tebou, má lásko.

Chlapec vyndal z pod postele nůž, který už tu byl snad věky a který našel, když sem přišel. Naposled vyhlédl z malého okýnka na noční oblohu a nožem se řízl do zápěstí.

Vím, že tam někde na mě čekáš, Harry…

 

—————

Zpět


Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.